Till vänster är det en bit fläskkött kokt i grönsaksfond och äppelcider med ingefära. Till höger är det en bit stekt fläskkött. Båda köttbitarna vilar på en stekt ostronskivling och serveras med stekt potatis och karamelliserade äppelklyftor. Såsen är en beurre blanc med en bas på vitvinsvinäger och äppelcider.
lördag 26 september 2009
Fläsk x 2
Till vänster är det en bit fläskkött kokt i grönsaksfond och äppelcider med ingefära. Till höger är det en bit stekt fläskkött. Båda köttbitarna vilar på en stekt ostronskivling och serveras med stekt potatis och karamelliserade äppelklyftor. Såsen är en beurre blanc med en bas på vitvinsvinäger och äppelcider.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Säkert kanongott! Men var är alla grönsaker med viktiga vitakaniner i? Jajja,,, ;)
SvaraRaderaJag gjorde faktiskt en sallad på mache, strimlad fänkål och strimlat äpple, men den glömde jag ta kort på. :/
SvaraRadera